Гостьова лекція від практиків

Гостьова лекція від практиків

17 серпня 2022р. кафедрою соціальної філософії та управління  для студентів 4 курсу спеціальності 073 «Менеджмент», ОПП «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу було організовано гостьову лекцію-дискусію (координатор від кафедри – к.пед.н., доцент Грушева А.А.) не тему «Тенденції розвитку ресторанної індустрії» з чарівною особистістю- ЛеранеХазбулаєвою(Козакевич) -громадськимдіячем, фахівцем ресторанної справи, яка позиціонує традиції кримськотатарської кухні в Україні.

В ході лекції,Лєране поділилася цікавими лайфхаками особистого досвіду з організації власної справи («Кримський дворик» в м.Ірпені, «Кримська перепічка» у м.Львів), допомоги у відкритті під ключ етно-кафе, фаст-фудів інших закладів швидкогохарчування.

Спікер під час лекції акцентувала увагу здобувачів на ідеї бути унікальними в своїй справі, на високій якості гастрономічних страв, векторі на стандарти, айдентику, маркетинг, гастрономічний фьюжн, автентичні страви, але із сучасним доповненням в оформленні, подачі тощо.

Впродовж виступу, лектор поділилася власним досвідом тімбілдінгу, як можна використовувати крафтове виробництво, залучати краудфандинг.

Змістовним для здобувачів ставпрактичний досвід Леране з отримання грантових коштів на розвиток улюбленої справи.  

Позитивним моментом лекції-дискусіїбулосамедискусійнеобговорення проблематики. Студентиактивно задавали питання й отримуваливичерпні, професійні відповіді.

Лекція-дискусія відбулася в творчій та дружній атмосфері.

В завершення, Леране побажала усім успіху, взаємопідтримки, мирного неба., ,

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *