Команда студентів-консультантів зайняла II місце у ІІ Всеукраїнських судових дебатах з трудового права, що проходили 27 листопада на базі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

ІІ Всеукраїнські судові дебати з трудового права стали одним з найбільших викликів для команди ННІ Права за останній місяць і кожна з 17 команд-учасниць, яка представляла найТОПовіші вищі навчальні заклади Україна може сміливо це підтвердити!

Недоспані ночі,недовчені пари, опустошені кав’ярні на території Університету державної фіскальної служби України, десятки роздрукованих сторінок і все для чого? Для того, щоб показати РІВЕНЬ! Зі своєї сторони висловлюємо подяку адміністрації нашого Університету за підтримку, а викладачам за розуміння!

Який же рецепт успіху команди?

Інтузіазм+незліченні години праці+робота в колективі+виконання чітких вказівок тренерів і ВУАЛЯ, результат на Грамотах.

Тренери команди Шолкова Тетяна Борисівна та Кабанов Володимир Іванович- це професіонали з великої літери,від початку і до самого кінця консультували та супроводжували команду.

Дебати – це той вид змагань,в яких ти нічого не втрачаєш,а навпаки здобуваєш!

Безцінний досвід виступу, відстоювання власної позиції, вміння формувати та представляти аргументацію, працювати в команді і ще дуже дуже багато плюсів, в порівнянні з якими мінуси стають ну дуже мізерними!

Цьогорічні дебати вразили не тільки рівнем підготовки учасників, а й рівнем організації заходу! За що Київському Національному Університету ім. Т.Шевченка велике дякую! Організатори-ви величі молодці!

Особливо мотивуючими стали слова одного із суддів фінального раунду, Ткачука Олега Степановича, д.ю.н., Голова Ради суддів, Суддя Великої Палати Верховного Суду, про те, що юрист – це дуже складна місія і виконувати її потрібно усвідомлено!

Ми настільки приємно вражені участю представника такого рівня правосуддя, оскільки кожне питання,кожна порада з таких уст несе в собі особливу цінність. Судді сьогодні – наш зразок поведінки завтра, тому весь професіоналізм, яким так щедро ділились професіонали залишеться в наших головах та душах!

Команда «Alter Ego» дуже і дуже молода, всього 3-й курс,який вже зараз показує неабиякі результати, а що може бути через рік?! Покажемо на наступних дебатах!

За новими перемогами та досягненнями!