Уже офіцери: курсанти ФПМ завершили навчання та стали лейтенантами

Уже офіцери: курсанти ФПМ завершили навчання та стали лейтенантами

9 лютого 2018 року лейтенанти факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції УДФСУ на урочистій лінійці отримали свої дипломи та звання.

У цю святкову мить були присутні: ректор Університету ДФС України П.В. Пашко; начальник факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції В.В. Чмелюк; начальник Головного оперативного управління ДФС України Г.О. Лісовий; перший заступник начальника Головного оперативного управління ДФС України В.Я. Мацюк. Привітати випускників прийшли також батьки, рідні та друзі.

Геннадій Олексійович Лісовий зауважив, що він задоволений приїжджати до Університету, бо податкова міліція – це частина фіскальної служби. Він побажав випускникам-офіцерам завжди робити правильний вибір у житті та попросив курсантів з честю нести своє звання по життю та службі, бо це велика відповідальність.

До Золотої книги пошани внесено випускників взводу магістрів Факультету податкової міліції, активних учасників багатьох конференцій – Любов Ковтун, Вікторію Годимчук, Романа Тарасенко. Дипломи з відзнакою отримали 7 курсантів. Після отримання всіх дипломів, випускники-офіцери стали учасниками традиції закладання капсули випускниками Університету.

На урочистостях з нагоди випуску схвильованими виглядали всі – і новоспечені лейтенанти, і їхні батьки, і командири. «На вас дивляться, у вас вірять наставники й весь народ України. Будьте гідні офіцерського звання», – звернувся до молодих лейтенантів начальник ФПМ В.В. Чмелюк.

Бажаємо нашим випускникам успішного та щасливого майбутнього!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *