День відкритих дверей в Університеті ДФС України

День відкритих дверей в Університеті ДФС України

17 лютого 2018 року відбувся День відкритих дверей в Університеті ДФС України. Цей захід – справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю України.

Присутніх в цей день тепло привітав ректор, д.е.н., професор Павло Пашко, та зазначив, що УДФСУ – є одним з провідних вищих навчальних закладів України, який стоїть на порозі сторічного ювілею. Також, Павло Володимирович наголосив, що студенти університету мають всі можливості навчатися, займатися науковою роботою, спортом та цікаво проводити своє дозвілля.

На Дні відкритих дверей гості мали можливість побачити інтерактивні презентації Навчально-наукових інститутів, кафедр; особисто поспілкуватися з керівним і науково-педагогічним складом університету та студентами, розпитати їх про особливості навчального процесу; відвідати екскурсію університетом та на власні очі побачити оснащені новітнім обладнанням навчальні аудиторії; визначитися з вибором майбутньої професії; отримати індивідуальні консультації з правил прийому, дізнатися про новації вступної кампанії; поцікавитися перспективами працевлаштування після здобутої в університеті вищої освіти; отримати відповіді на будь-які інші хвилюючі запитання.

Також, у рамках Дня Відкритих Дверей було підведено підсумки дитячого конкурсу «Податківець майбутнього». На завершення, у парковій зоні університету відбулося частування гостей млинцями, адже саме вони є найвпізнаванішою стравою на Масляну. Не забули і про таку старовинну традицію, як спалення опудала.

Майбутні абітурієнти в ході заходу змогли зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *