Масляна на Факультеті податкової міліції: весну зустрічаємо, зиму проводжаємо

Масляна на Факультеті податкової міліції: весну зустрічаємо, зиму проводжаємо

Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік. Яскравим завершенням насиченого подіями тижня факультету податкової міліції стало участь факультетського колективу в святкуванні масляної. Масляна – стародавнє слов’янське свято, що символізує проводи зими і очікування весни.

Також, на Факультеті податкової міліції курсанти 3-го курсу останній день Масляної відсвяткували по особливому – зуміли попросити вибачення в кожного та пробачити всіх. На святі панувала просто чарівна та дружня атмосфера, всі завзято готували традиційну страву – млинці, але зуміли додати незвичайності фантазуючи з начинкою та швидкістю їх поїдання. Не обійшлося також без цікавих порад, конкурсів і жартів ну і, звичайно, без спалювання символу зими, з яким згоріли всі наші образи, незгоди та холод душі.

Енергійний запальний танець та кумедна естафета додали всім гарного настрою. Ну і як же без млинців, змагання між чоловіками на силу та спритність в піднятті по стовбуру за подарунками і звичайно ж спалювання опудала зими. Тож, будемо сподіватись, що всі негаразди згоріли у вогні, а попереду нас чекають лише позитивні успіхи і нові звершення!

Дякуємо всім за організацію і проведення такого емоційного та радісного свята і сподіваємось, що відтепер нас чекають тільки успіх, щастя і нереально високі досягнення.

          

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *