Вітаємо студентів Навчально-наукового інституту права з перемогою у Всеукраїнському Конкурсі творчих робіт серед студентів з прокурорсько-слідчих питань та переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з кримінального права!

Вітаємо студентів Навчально-наукового інституту права з перемогою у Всеукраїнському Конкурсі творчих робіт серед студентів з прокурорсько-слідчих питань та переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з кримінального права!

20 лютого 2018 року відбулося урочисте засідання Вченої ради Навчально-наукового інституту права, на якому вручили грамоти та дипломи переможцям Конкурсу творчих робіт серед студентів з прокурорсько-слідчих питань та переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з кримінального права.

Генеральною прокуратурою України та Міністерством освіти та науки України 13.10.2017 було підписано наказ від № 289/1375 «Про співпрацю та комунікацію між відомствами».

В рамках цього Наказу заплановане щорічне проведення конкурсів серед студентів з прокурорсько-слідчих питань. 

Перший такий конкурс творчих робіт було оголошено 25.10.2017. Учасникам конкурсів запропоновані наступні теми робіт: «7 кроків до покращення роботи прокурора»; «7 кроків прокурора назустріч суспільству».

На базі регіональних прокуратур було створено комісії з оцінки робіт студентів, до складу яких входили прокурори, представники департаментів (управлінь) освіти і науки обласних державних адміністрацій та вищих навчальних закладів (за згодою), які за наслідками вивчення робіт обрали найкращих.

Нагородження переможців відбулося 28 грудня 2017 року на колегії прокуратури Київської області особисто прокурором Чібісовим Дмитром Олеговичем.

Серед таких переможців студенти ННІ права:

  1. Бордусенко Богдан (група ПБ-15-6).
  2. Мільченко Наталія (група ПБ-15-6).
  3. Пудкалюк Каріна (група ПБ-15-5).

Прокурор Київщини відмітив, що така співпраця є дуже плідною, оскільки досить важливо прислухатися до молодого покоління, яке має власні пропозиції щодо вдосконалення та покращення роботи органів прокуратури.

Прокурор Київської області вручив переможцям конкурсу творчих робіт дипломи та сувеніри. 

Студент групи ПБ-15-5 Габрись Олександр має бути найближчим часом нагороджений дипломом переможця конкурсу з рук прокурора Вінницької області Соколова Вячеслава Петровича.

Науковим керівником усіх зазначених студентів є к.ю.н., доцент, професор кафедри кримінального процесу та криміналістики Калганова Олена Анатоліївна.

Також Диплом про зайняте ІІІ місце у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з кримінального права розділили студенти групи ПБК-16-7 Шевінь Вікторія та Рубашко Вікторія, почесне ІІ  місце отримав студент групи ПБ-15-5 Габрись Олександр та заслужену перемогу і І місце здобув студент групи ПБ-15-5 Черниш Богдан. Вітаємо переможців І етапу та бажаємо успіхів у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з кримінального права, який буде проходити 11-12 квітня на базі Донецького юридичного інституту МВС України (м. Кривий ріг).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *