Зустріч з випускником 2004 року університету –  кандидатом юридичних наук Петром Зарубою

Зустріч з випускником 2004 року університету –  кандидатом юридичних наук Петром Зарубою

В рамках Декади Навчально-наукового інституту гуманітарних наук і підготовки до 100-річчя нашого навчального закладу кафедра філософії та політології організувала зустріч з випускником 2004 року університету –  кандидатом юридичних наук Петром Зарубою. Сьогодні – він суддя Дарницького району м. Києва. На зустріч були запрошені магістри, студенти 4 курсу Інституту права, магістри Інституту обліку аналізу та аудиту, студенти 4 курсу Інституту фінансів та банківської справи, студенти 1 курсу Інституту економіки і оподаткування та митної справи,  Інституту інформаційних технологій та менеджменту, студенти коледжу.

П. Заруба згадав свої студентські роки в університеті, поділився спогадами про перші кроки самостійного професійного життя та запропонував власне бачення успішної людини. Його розповідь спонукала аудиторію до дискусії. Студенти задавали йому питання і отримували цікаві відповіді. Петро Заруба порадив майбутнім успішним людям ТОП-10 книжок як для юристів, так і для економістів. Зустріч викликала неабиякий інтерес і започаткувала новий формат спілкування студентів з успішними випускниками Університету.

Ми, викладачі кафедри філософії та політології, пишаємося своїм колишнім курсантом, який власним прикладом довів, що самоосвіта, наполегливість, впевненість у власних силах є запорукою успішності молодої людини!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *