Ярмарок вакансій-2018

Ярмарок вакансій-2018

15 березня 2018 року в Університеті ДФС України відбувся ярмарок вакансій для студентів і випускників вишу. Участь в ній взяли компанії, зацікавлені у залученні в свої штати перспективних студентів та молодих спеціалістів.

Студенти і випускники УДФСУ в черговий раз отримали можливість ознайомитися з діяльністю компаній, підприємств і організацій, які шукають співробітників, почути з перших вуст про вакансії і відкриті програми з працевлаштування. Серед підприємств і організацій, що встановили на ярмарку свої стенди, такі учасники: Головне територіальне управління юстиції м. Києва; Головне управління ДФС у м. Києві; Управління патрульної поліції у м. Києві; «Сільпо»; «ПриватБанк»; «ОщадБанк»; юридична компанія «Юрімекс» та інші.

Слід зазначити, що ярмарок вакансій з року в рік викликає великий інтерес зі сторони підприємств-роботодавців, і не менший – зі сторони студентів. А про високий рівень професіоналізму і творчих підходах випускників УДФСУ до вирішення поставлених завдань свідчать позитивні відгуки HR-менеджерів компаній-партнерів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *