За натхненням до PinchukArtCentre

За натхненням до PinchukArtCentre

30 березня 2018 особовим складом ПМПі-15-1 було здійснено виїзд з куратором взводу Тетяною Олександрівною Рекуненко та начальником 3-го курсу Олександром Вікторовичем Малишем до PinchukArtCentre.

Відвідана виставка представляє собою твори молодих художників зі всіх регіонів України та розкриває широкий діапазон тем.

Так, деякі художники в своїх роботах зверталися до національно-політичних проблем країни, наступні шукали натхнення в своєму внутрішньому відчутті світу. Частину робіт об’єднує тематика пошуку, що направлений на майбутнє та будівництво утопій. Головний посил робіт виставки полягає у розширенні меж сприйняття суспільством неосяжного мистецтва.

 Pinchuk Art Centre вважається головним виставковим залом України. Кожна нова виставка супроводжується довгими суперечками і обговореннями. Особливість галереї в тому, що тут пропонують до нашої уваги експонати сучасного мистецтва різних представників культури. У приміщенні PinchukArtCentre успішно пройшло більше 30 масштабних проектів світового і вітчизняного мистецтва. Наші курсанти потрапили на виставку номінантів премії Pinchuk Art Centre 2018 – загальнонаціональної премії для українських художників віком до 35 років. Спеціально для цього проекту молоді митці створили нові роботи за підтримки PinchukArtCentre. Виставка представляє твори молодих художників із усіх регіонів України та розкриває широкий діапазон тем. Деякі з митців працюють із суспільно-політичними нормативами України, як країни, де відбувається збройний конфлікт, і досліджують його впливна її громадян. Інші черпають ідеї з дослідження самих себе, працюючи зматеріалом, формою та медіа. Третя загальна тема ряду робіт – пошук,спрямований у майбутнє, а також побудова утопій.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *