Диплом і мантію Почесного професора Університету ДФС України вручено Святославу Піскуну

Диплом і мантію Почесного професора Університету ДФС України вручено Святославу Піскуну

3 квітня на засіданні ректорату відбулось урочисте присвоєння звання «Почесний професор Університету ДФС України» Святославу Михайловичу Піскуну – українському політичному діячу, тричі Генеральному прокурору України, генералу-лейтенанту податкової міліції, відзначаючи його особистий внесок у розвиток світової науки в галузі права та співпраці з університетом.

Урочисті регалії – мантію і диплом вручив ректор УДФСУ, д.е.н., професор П.В. Пашко, який висловив слова вдячності за плідну співпрацю задля розвитку науково-освітніх зв’язків. В свою чергу генерал-лейтенант податкової міліції С. Піскун подякував членам вченої ради, ректорату за високу оцінку його наукової і педагогічної діяльності, за присвоєння йому почесного звання. Таким чином, С.М. Піскун поповнив перелік почесних професорів УДФСУ.

У свою чергу, пан Святослав нагородив відзнаками, почесними грамотами та подяками науково-педагогічних працівників ННІ права, зокрема директора, д.ю.н., професора В.В. Топчія; завідувача кафедри фінансового права, д.ю.н., професора Л.М. Касьяненко; заступника директора ННІ права з виховної та профорієнтаційної роботи К.В. Глущенко; доцента кафедри фінансового права, к.ю.н Т.Б. Шолкову та інших. А також відзначено подяками студентів ННІ права: Інну Вовкочин (гр. ПБ-14-5); Богдана Нікітіна (гр. ПБі-14-1); Дарину-Михайлину Костючик (гр. ПБі-16-1); Діану Ковальову (гр. ПБі-14-1).

В рамках зустрічі було підписано Угоду про співпрацю між Університетом ДФС України в особі ректора П.В. Пашка та Союзом юристів України в особі голови С.М. Піскуна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *