Відбувся І етап турніру GeekStorm

Відбувся І етап турніру GeekStorm

Як зробити так, щоб твоє захоплення серіалами, фільмами та літературою принесло користь? Як вразити всіх своєю обізнаністю у житті героїв кіновсесвітів Marvel та DC та перестати бути «ботаном» в очах інших? Як не просто читати комікси, а використати цю обізнаність на користь для себе?

Все просто! Тобі лише варто було створити команду своїх однодумців та взяти участь у турнірі GeekStorm, як це зробили 9 команд-учасниць: «Totally Spies», «Кратус», «ММУТь», «Законослухняні громадяни», «Royal Team» «Оніме», «Рейвен», «Без і», «Шайка економістів». 

Гра складалась із трьох етапів. Перший етап включав у себе 20 питань, на відповідь на кожне команда мала лише 20 секунд. За відповідними результатами, далі пройшли 7 команд.

Другий етап був капітанський. Лідери кожної команди повинні були за 10 секунд вгадати, з якого фільму, серіалу чи мультсеріалу був запропонований кадр. Підсумовуючи результати даного конкурсу, марафон залишили ще 2 команди.

Останнім туром того дня стали питання, на які було декілька правильних відповідей. Чим повніше відповідала команда, тим більше балів вони отримували. Своє місце у фіналі отримали 4 команди: «Оніме», «ММУТь», «Шайка економістів» та «Без і». Але беззаперечно, всі учасники до останнього боролись за шанс отримати круті та варті вашої уваги призи від Студентського ректорату Університету Державної фіскальної служби України та спонсору даного заходу інтернет-магазину MOYO.

Ми дуже раді, що змогли стати частиною цього турніру, занурились у прекрасний світ літератури, кінокартин та різних фантастичних всесвітів, тому, користуючись можливістю запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до нашої дружньої атмосфери та повболівати за одну з команд-фіналісток.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *