На базі Національної академії Служби безпеки України було проведено VІ Міжвузівську олімпіаду з іноземних мов

На базі Національної академії Служби безпеки України було проведено VІ Міжвузівську олімпіаду з іноземних мов

ЗНАЙ НАШИХ!

19 квітня 2018 року на базі Національної академії Служби безпеки України було проведено VІ Міжвузівську олімпіаду з іноземних мов, яка визначила кращих знавців англійської мови серед курсантів і студентів закладів вищої освіти сектору безпеки.

Цьогоріч у конкурсних змаганнях взяли участь представники Національної академії СБУ, Інституту підготовки юридичних кадрів для СБ України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Університету державної фіскальної служби України, Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», Національної академії Національної гвардії України, Академії адвокатури України, Національної академії внутрішніх справ та низки інших вищих закладів освіти.

Для участі в Олімпіаді від Університету державної фіскальної служби України рішенням засідання кафедри сучасних європейських мов був делегований студент ННІ фінансів, банківської справи, групи ФБДі – 16-4 з поглибленим вивченням англійської мови Хоменко Володимир, переможець I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Іноземна мова (англійська)» (керівник ст. викл. Лозинська О.В.).

На учасників чекали три етапи випробувань: письмова частина –  виконання завдань на розуміння прослуханого та прочитаного текстів; монологічне та діалогічне мовлення за запропонованою темою та виступ із презентацією «Сучасні тренди та виклики глобалізованого світу».

Висококваліфіковане журі забезпечило об’єктивне і експертне оцінювання студентів та курсантів – їх рівня знань лексики, граматики, фонетики, словникового запасу, фразеології та лінгвокраїнознавства. Не залишився поза увагою членів журі надзвичайно високий рівень підготовки Хоменка Володимира, студента Університету державної фіскальної служби України. Під час виконання конкурсних завдань студент продемонстрував вільне володіння англійською мовою та загальну ерудованість.

За підсумками усіх конкурсних завдань І місце здобув Володимир Хоменко (гр. ФБДі – 16-4 з поглибленим вивчення англійської мови, УДФСУ), II та III місце посіли представники НА СБУ та ІСЗЗІ КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Пишаємося перемогою нашого студента і бажаємо подальших успіхів у реалізації амбітних планів та прагнень!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *