Підписано Угоду про співробітництво між Університетом ДФС України та Спілкою підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України

Підписано Угоду про співробітництво між Університетом ДФС України та Спілкою підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України

20 квітня 2018 року було підписано Угоду про співробітництво між Університетом ДФС України в особі ректора П.В. Пашка та Спілкою підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України в особі генерального директора В.М. Биковця.

Сторони Угоди зобов’язуються поширювати ідеї підприємництва у всі сфери господарської діяльності та суспільного життя України, сприяти перетворенню підприємницької діяльності у невід’ємну частину національного господарства, встановлювати та розвивати міжнародні зв’язки з іноземними фірмами та підприємницькими організаціями, спілками, об’єднаннями.

Підписана Угода буде сприяти підвищенню якості професійної підготовки майбутніх фахівців, проведенню наукових досліджень, взаємовигідній співпраці, обміну досвідом в освітній, науковій та підприємницькій діяльностях.  Зокрема, сприятиме залученню студентів та науково-педагогічний склад до науково-дослідних робіт з питань розвитку підприємництва; залученню студентів до реалізації програмних проектів з питань розвитку підприємництва тощо. Також, Спілка бере на себе зобов’язання сприяти проходженню виробничої і науково-дослідної практики студентами УДФСУ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *