Команда формейшн  “Адажио” ансамблю бального танцю  ЦТРВС “Сузір’я” стала Чемпіоном України з танцювального спорту

Танцю, до тебе прагне серце і душа…

Танець – хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо не тільки відображає життя, а й сам є життям.  Як сказав Жак д’Амбуаз, танець — це твій пульс, биття твого серця, твоє дихання; це ритм твого життя; це вираження в часі і русі, в щасті, радості, смутку і заздрості…Та коли бачиш, як тренуються у вечірній час, у вихідні дні учасники народного ансамблю бального танцю ЦТРВС “Сузір’я”…  заздрити не приходиться.

При всій своїй красі та легкості, танці — це важка праця і дисципліна, постійні репетиції і тренування. Тому вибирають цю професію ті, хто жити не може без музики, чиє серце б’ється з нею в такт, а ноги постійно повторюють різні па. Дисциплінованість, працьовитість і терпіння – ті риси характеру, які необхідні для успіху. І ось вона…винагорода.

9-11 червня 2018 року у м. Києві проходив Чемпіонат України з танцювального спорту.

Команда формейшн  “Адажио” ансамблю бального танцю  ЦТРВС “Сузір’я”, членами якої є студенти Національного Університету державної фіскальної служби України та Ірпінського державного коледжу економіки та права під керівництвом фанатів танцювальної справи  Катерини Салямон-Міхєєвої та Віталія Салямона – стала Чемпіоном України з танцювального спорту. Наша команда виборола можливість представляти Україну на Чемпіонаті Європи та Світу.

3 одного боку Формейшн – це тi ж спортивні бальні танці, але в командному заліку, а з іншого – це абсолютно інша система i критерії оцінки танцювальної майстерності. Регламент виступу в цьому виді також icтотнo відрізняється від турнірів індивідуальних пар i становить шість хвилин показового виступу, як правило вісьмома парами.

Формейшен –  це не просто робота в команді, Формейшн – це командна робота. І наші студенти та їх самовіддані керівники показали  відмінну командну роботу. Вітаємо переможців!!! Нових успіхів та перемог!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *