Студія малюнку та живопису Національного університету ДФС України

Студія малюнку та живопису Національного університету ДФС України

 

          Хтось творить красу словом, хтось – звуком, а хтось – кольорами. Радість, яку дають нам картини – це радість участі разом з художником в тому процесі пізнання світу, який ми називаємо мистецтвом.

         З лютого 2018 року при центрі творчого розвитку та виховання студентів Національного університету ДФС України  діє Студія малюнку та живопису. Учнями студії стали діти шкільного та молодшого шкільного віку, а також студенти, що мріяли збагатити свій творчий шлях, удосконалити майстерність через  знайомство з академічним малюнком та живописом. Навчання в студії відбувається в вечірній час, а також для учнів другої зміни в першу половину дня.  Вихідний суботній день – також добрий час для заняття творчістю і цю можливість  мають всі бажаючі, особливо старшого віку.
         «Гарно малювати може кожен!» – під цим гаслом всі бажаючі мають змогу  поринути у творчий процес і відкрити для себе нові таланти і можливості.

Яскраві полотна із зображеннями дерев, тварин, квітів, метеликів, презентували юні автори  на завершення учбового процесу в Студії. Це й стало поштовхом для відкриття першої виставки робіт учнів молодшої  та середньої груп. В роботах можна відчути затишок улюблених місць, любов до певної пори року, побачити, якими в дитячій уяві постають домашні тварини й птахи…Виставка буде відкрита до кінця серпня і буде завершена на початку нового учбового року.

           Віра в себе, талант, праця й бажання – головні складові успіху.

Студія образотворчого мистецтва ЦТРВС «Сузір’я» НУДФСУ планує створення нових  виставкових проектів і запрошує всіх творчо обдарованих дітей віком від 6 до 15 років прийняти участь в конкурсі дитячого малюнку «Бог Україну береже!», підсумки якого будуть підведені в кінці вересня цього року. Виставка найкращих творів буде представлена в міських виставкових залах м. Києва і Харкова, а найкращі твори будуть відзначені грамотами і цінними призами від організаторів конкурсу. Організатори конкурсу: НУДФСУ, Студія малюнку та живопису творчого центру «Сузір,я», АХХgallery.
           Ми сподіваємося, що світ творчості і образотворчого мистецтва  збагатить наші серця і наповнить радісними кольорами життя тих, хто має відкрити в собі цей чудовий дар.

Керівник Студії малюнку та живопису
Хомасурідзе  Ірина  Олександрівна.

Телефони для довідок: (050) 60-40-502, (096) 460-49-49.

 

Набір на новий учбовий рік і формування груп буде розпочато з середини серпня 2018 року. Записатися на співбесіду можливо буде за телефонами:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *