Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам ННІ інформаційних технологій та менеджменту і ННІ економіки, оподаткування та митної справи

Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам ННІ інформаційних технологій та менеджменту і ННІ економіки, оподаткування та митної справи

20 червня в Університеті ДФС України відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-бакалаврам. Вітали випускників зі святом представники ректорату та адміністрації університету, викладачі і батьки.

Урочисте зібрання відкрив, звертаючись до випускників із традиційним напутнім словом, ректор, д.е.н., професор П.В. Пашко, який від імені колективу навчального закладу привітав студентів із успішним завершенням навчання та отриманням дипломів «бакалавра».

До привітань долучилися директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та менеджменту, д.е.н., професор С.П. Ріппа та директор Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи, д.е.н., професор К.І. Швабій, які побажали усім випускникам самовдосконалення в подальшому професійному та особистому житті.

Навчально-науковий інститут інформаційних технологій та менеджменту в урочистій атмосфері під оплески колег, рідних та викладачів випустив 30 випускника-бакалавра, із них –2 з відзнакою. Відповідно Навчально-науковий інститут економіки, оподаткування та митної справи випустив 173 випускника, із них – 5 з відзнакою.

У подарунок для випускників відбувся виступ ансамблю барабанщиць разом із випускницею ННІЕОМС Ольгою Шараєнко та музичні композиції від народного ансамблю бального танцю ЦТРВС «Сузір’я», що зробили атмосферу свята незабутньою.

Бажаємо вам, дорогі випускники! Нехай здобута вами вища освіта стане для вас зеленим світлом на життєвих шляхах, основою особистого успіху й кар’єрного росту!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *