В Національному університеті державної фіскальної служби України відбувся День відкритих дверей

В Національному університеті державної фіскальної служби України відбувся День відкритих дверей

22 вересня 2018 року Національний університет державної фіскальної служби України гостинно прийняв усіх бажаючих на Дні відкритих дверей. Знайомство з навчальним закладом, його історією, науковими та спортивними досягненнями, а також іншими цікавими моментами життя в дружньому студентському колективі здійснювалося в межах 6 локацій. Окрім цього, гості Дня відкритих дверей мали змогу звернутися до консультаційно-довідникового центру з питань прийому до Університету та дізнатися відповіді на запитання, які є важливими для майбутніх абітурієнтів.

В рамках Дня відкритих дверей було проведено презентацію спеціальностей «Журналістика» та «Психологія»; показові виступи тренувань з хортингу та дзюдо; психологічний тренінг «Моя майбутня професія»; майстер-класи «Управління дроном» та «Використання тактичної зброї в мультимедійному тирі»; показові виступи СК «Легіон», «Зборка та розборка АК». Цікавими та пізнавальними були також ігри та квести, які проводилися на відповідних локаціях. Викладачами та студентами були проведені: гра «Фінансовий капітал», квести «Crazi Freshman» та «Слідами Шерлока Холмса».

Отож, як підсумок проведеного заходу, можна впевнено сказати, що гості університету отримали нові знання та цікаві враження.

День відкритих дверей в Національному університеті державної фіскальної служби України  — це справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю України. Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо вас зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *