Найрозумніший  першокурсник ННІ ФБС 2018

Найрозумніший першокурсник ННІ ФБС 2018

19 вересня наукове товариство студентів ННІ ФБС організувало і провело науково-розважальну гру “Найрозумніший  першокурсник ННІ ФБС 2018”. Цей захід, який проводять щороку восени, став традиційним для студентів. Його мета покликана заохотити першокурсників до сумлінного навчання і пізнання якомога більше нового в майбутньому. Гра  проходила у три етапи, і результати ніхто не міг передбачити. Емоції, що вирували в залі, зашкалювали. З усього було видно: студенти-учасники невимовно старалися, аби не посоромитись перед наставниками і гідно захищали своє право на звання найрозумнішого першокурсника. Отож гра була напруженою та інтригуючою.  

За результатами всіх 3 турів перемогу здобула  студентка групи ФБі-18-1- Яковець Олександра Сергіївна, Цимбалюк Назар Володимирович-студент групи ФББ-18-1 посів 2 місце, а із 3-ім  вітаємо Денисюк Аліну Миколаївну-студентку групи ФБі-18-1. Також грамотами за участь нагороджено студентів: Лисаченко Ольгу Ігорівну, Шевчук Олександру Святославівну, Ткаченка Ігоря Юрійовича, Ткаченка  Дмитра Вікторовича та Усаченко Анастасію Ігорівну. Слід зазначити, що всі учасники отримали позитивний заряд емоцій та солодкі подарунки.

Дякуємо всім за участь, а Олександрі бажаємо нових перемог та звершень, а також доброї, результативної гри і достойно виступити  на рівні університету!

Окрему подяку НТС ННІ ФБС висловлює адміністрації   та профкому студентів ННІ ФБС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *