Резидент Comedy Club Андрій Бурим: коли отримав лист від вашого університету – злякався

Резидент Comedy Club Андрій Бурим: коли отримав лист від вашого університету – злякався

У НУДФСУ завітав український шоумен, Резидент Comedy Club та власник компанії «17 ПРОДАКШН» Андрій Бурим. Зустріч відбулася у форматі «питання-відповіді» і студенти Навчально-наукового інституту гуманітарних наук змогли відчути себе справжніми професіоналами.

У свою чергу, гість дав цінну пораду майбутнім журналістам. «Завжди пишіть правду, не продавайтеся!», – зауважив Андрій Бурим.

Шоумен розповів про мрії, особливості роботи, відпочинок акторів та особисте життя; поділився курйозними ситуаціями та історією знайомства зі своєю дружиною; закликав хоч інколи спілкуватися із всесвітом та перестати скиглити, що у нас щось не так. «Якщо ви думаєте, що у вас щось не так, то повірте, все у вас так, порівняно з 90-ми. Колись мені навіть довелося працювати пастухом, щоб купити свій перший магнітофон, тому у вас все так», – поділився Андрій Бурим.

Цікавим фактом було те, що гість мріяв спробувати себе у драматургії та працювати у театрі. «Я мріяв про театр, про антрепризу, але маю, як то кажуть, коротку оперативну пам’ять. Тому я ніколи не вчу тексти наперед, максимум за 5 хвилин до зйомки, відзняв і забув. Тому, якщо бачу на екрані фрагмент із своєю участю, то завжди наче вперше чую» – жартує шоумен.

На питання, що вважає своєю найкращою роботою і чим найбільше пишається у житті, благородно відповів, що це його діти. «Діти – це найкраще, що ми можемо зробити у житті, тобто, ви – це найкраще!» – підкреслив резидент Comedy Club.

Наприкінці зустрічі Андрій Бурим зізнався, що коли отримав лист від нашого університету – злякався. «Мені канал переслав ваш лист без усяких коментарів і перше, що кинулося в очі – на офіційному бланку «Державна фіскальна служба…» і мені стало страшно (сміється), а потім все зрозумів», –  розповів гість.

Студенти залишилися задоволеними зустріччю і знайомством з кумиром. «Мені дуже сподобалася зустріч, бо пан Андрій дуже цікава людина і я зрозуміла, що потрібно брати від життя якомога більше позитиву. Я дуже вдячна нашому університету за такі зустрічі і з радістю буду їх відвідувати», – поділилася студентка 1 курсу Оксана Восковець.

Наприкінці зустрічі директор Навчально-наукового інституту гуманітарних наук Володимир Мандрагеля вручив від імені ректора Андрію Буримі Подяку та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *