Дядя Жора: кожний має займатися своєю справою

Дядя Жора: кожний має займатися своєю справою

     Сьогодні до НУДФСУ на запрошення Профкому студентів та курсантів завітав шоумен, гуморист, ведучий, актор, а знедавна навіть співак та продюсер – Дядя Жора (Вадим Мичковський). Зустріч відбулася у форматі «питання-відповіді» і за найкращі питання гість вручив приємні іменні подарунки.

     Прихильники шоумена почули, як давно відомі та цікаві факти із життя кумира, так і багато нової та ексклюзивної інформації. Зокрема, гуморист відкрив секрет перед якою публікою важко виступати і у якому співочому проекті взяв участь; поділився які проекти запускає і чи планує зняти кіно; а також наголосив, що не проти стати тренером проекту «Ліга сміху».

     Дядя Жора розповів, що протягом місяця разом зі своєю командою запускає курс для ведучих. Він наголосив, що головною відмінністю їхнього курсу від інших є забезпечення слухачів роботою. «Ми плануємо передати свій 20-річний досвід і поділитися тією інформацією, якої не навчать в жодних вузах. Найголовніше – ми будемо забезпечувати слухачів курсу роботою, як у своїх проектах, так і в інших, бо на хороших спеціалістів є попит. Коротше, ми торгуємо людьми», – сміється продюсер.

     Також, він зізнався, що амбіцій балотуватися у президенти, як у колег по цеху, у нього немає. «Сподіваюся, що до цього не дійде, бо я прихильник того, що кожний має займатися своєю справою. Краще бути корисним у своїй сфері, ніж займатися тим, що ти не розумієш. Політикою мають займатися політики», – підкреслив Дядя Жора.

     Під кінець, Дядя Жора зробив традиційне селфі із студентами, а вони подарували йому подарунки із символікою університету.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *