Курсанти 1-го курсу прийняли Присягу працівника податкової міліції

Курсанти 1-го курсу прийняли Присягу працівника податкової міліції

     Курсанти 1-го курсу факультету податкової міліції НУДФСУ прийняли Присягу працівника податкової міліції Державної фіскальної служби України. У заході взяли участь керівництво університету та почесні гості.
     Начальник факультету податкової міліції Василь Чмелюк привітав курсантів із святом та побажав успіхів. «Сьогодні знаменна подія, бо саме сьогодні ви стаєте частиною нашої великої сім’ї, яка налічує більше 3 тисяч випускників та курсантів. Успіхів на службі та нових здобутків», – сказав Василь Чмелюк.
     Після цього, хвилиною мовчання було вшановано пам’ять героїв-випускників факультету податкової міліції Романа Корзуна, Дмитра Жарука, Героя України Сергія Цимбала та всіх випускників Університету, які поклали своє життя в ім’я свободи України.
     Варто зазначити, що відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» було нагороджено:
– полковника податкової міліції  Віталія Бондарчука;
– майора податкової міліції Олега Горбаня.
     Також, наказом Державної фіскальної служби України за відданість справі, мужність, відвагу, професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня захисника України оголошена подяка:
– полковнику податкової міліції, начальнику кафедри адміністративного права і процесу, митної безпеки Олені Рябченко;
– завідувачу кафедри оперативно-розшукової діяльності Дмитру Мулявці;
– рядовому податкової міліції, курсанту Факультету податкової міліції, призеру кубка Президента серед силових структур Вадиму Сулимі.
     Крім цього, дипломом та медаллю за перемогу в міжнародному турнірі з карате було нагороджено курсанта першого курсу – Діану Главачук.
     Підтримати курсантів у таку важливу мить прийшло багато рідних та знайомих. «Ми всією дружною родиною прийшли підтримати нашого сина. Сьогодні він склав присягу і у нас велике свято», – розповів батько курсанта Андрій Лісовик.
     Чоловік додав, що рішення вступати саме до цього закладу вищої освіти приймали разом. «Це було колективне рішення. Ми багато чули про цей університет, бо тут вчилося чимало наших знайомих.Ми порадилися і обрали саме його», – зазначив батько курсанта.
     Після прийняття присяги, курсантів переповнювали емоції та навіть бриніли сльози щастя на очах.«Я трішки хвилювалася перед виходом до офіцерів, але коли підійшла, то все пройшло чудово, я щаслива», – поділилася враженнями курсант 1 курсу Ярослава Ігнатенко.
     Урочистості з нагоди прийняття Присяги працівника податкової міліції традиційно закінчилися Гімном університету та святковим маршем!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *