Інформація Університету ДФС України про намір встановити тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення та з централізованого постачання гарячої води

Інформація Університету ДФС України про намір встановити тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення та з централізованого постачання гарячої води

У відповідності до положень наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 р.  № 390 «Про затвердження порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад» до Вашого відома доводимо інформацію про намір встановити тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення та з централізованого постачання гарячої води.

На сьогоднішній день діють тарифи, встановлені рішенням Ірпінської міської ради від 27.08.2015 р №191.

Діючі на сьогоднішній день тарифи були розраховані відповідно до річного плану діяльності на 2015 рік. У зв’язку зі зростанням тарифів на електроенергію та вартості інших матеріальних ресурсів, підвищенням рівня мінімальної заробітної плати/прожиткового мінімуму діючі тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення та з централізованого постачання гарячої води не відшкодовують витрати на виробництво та надання цих послуг.

З метою забезпечення стабільного та якісного надання комунальних послуг з централізованого опалення та з централізованого постачання гарячої води споживачам УДФСУ виникла нагальна потреба в перегляді діючих тарифів та доведенні їх до економічно-обґрунтованого рівня.

УДФСУ виконало розрахунки тарифів на комунальні послуги з централізованого опалення та з централізованого постачання гарячої води відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» від 01.06.2011 р. № 869.

Результати проведених розрахунків (проект тарифів), а також діючі тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення та з централізованого постачання гарячої води наведені в таблиці:

Тариф на послугу з централізованого опалення (двоставковий) для споживачів:Діючі
тарифи
Проект
тарифів
з приладами обліку 
умовно-змінна частинагрн/Гкал561,051 013,53
умовно-постійна частинагрн/Гкал/год42 502,43
умовно-постійна частина в розрахунку на 1 кв.м. загальної опалювальної площі в місяць протягом рокугрн/кв.м1,452,33
без приладів обліку  
умовно-змінна частинагрн/Гкал561,051 013,53
умовно-змінна частина в розрахунку на 1 кв.м. в місяць протягом опалювального періодугрн/кв.м8,9618,28
умовно-постійна частинагрн/Гкал/год42 502,43
умовно-постійна частина в розрахунку на 1 кв.м. в місяць протягом рокугрн/кв.м1,452,33
Тариф на послугу з централізованого постачання гарячої води (одноставковий):
за 1 куб. м. гарячої водигрн/куб.м33,5575,55

Вищенаведена інформація розміщена на офіційному сайті УДФСУ www.nusta.edu. Пропозиції та зауваження щодо тарифів просимо повідомляти УДФСУ поштою за адресою: Київська область, м. Ірпінь, вул. Університетська, 31, 08201 або за електронною адресою 04.03@ nusta.edu.ua з позначкою в темі листа «Пропозиції та зауваження щодо тарифів» у період з 11 жовтня по 22 жовтня 2018 року включно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *