У «Дебюті першокурсників-2018» перемогли курсанти

У «Дебюті першокурсників-2018» перемогли курсанти

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбувся ІІ етап конкурсу «Дебют першокурсників-2018». Участь у якому взяли: ННІ права; ННІ обліку, аналізу та аудиту; ННІ фінансів, банківської справи; ННІ економіки, оподаткування та митної справи, а також факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції.

Оцінювали виступи начальник відділу культури Ірпінської міської ради Євгенія Антонюк; директор Ірпінської дитячої музичної школи Наталія Дидикіна; керівник студії театру і кіно «Ромео і Джульєтта», «Місіс  Ірпінь-2018» Ірина Карпенко; художній керівник хореографічного ансамблю «Гелексі денс» Наталія Гончар, очолив журі традиційно ректор університету Павло Пашко.

За результатами оцінювання, перше місце вибороли курсанти факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, які у І етапі конкурсу посіли ІІІ місце.

Головна героїня виступу переможців, першокурсниця Юлія Онопрієнко, зізналася, що вони перемогли завдяки підтримці офіцерів. «Завдяки великій вірі і підтримці наших офіцерів ми перемогли, вони нас підтримували і постійно повторювали, що у нас все вийде, так і сталося. Я неймовірно щаслива і дуже пишаюся нашим факультетом», – поділилася емоціями студентка.

За словами журі, виділити когось було дуже складно, але вони все ж були строгими і тому абсолютного балу не отримав ніхто. Проте, журі зазначили, що всі учасники професійно підійшли до завдання та показали неймовірні результати. «Завдяки потужній енергетиці, у залі вирував справжній сплеск емоцій. Вам низький уклін за те, що ви творите і витворяєте, тому що без творчості не буде майбутнього», – поділилася враженнями Ірина Карпенко.

Для ректора університету Павла Пашка до останнього залишалося інтригою хто ж переміг. «Я спеціально покинув нарадчу кімнату раніше, щоб не знати результатів завчасно. Для мене немає переможців чи переможених, для мене всі сміливці і молодці», – сказав ректор і додав, що деякі номери виступів настільки сподобалися, що їх обов’язково потрібно включити у концертні програми університету.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *