Відбувся фінал інтелектуальної гри «Брейн ринг»

Відбувся фінал інтелектуальної гри «Брейн ринг»

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбувся фінал інтелектуальної гри «Брейн ринг», організатором якої є Наукове товариство студентів та курсантів.

Участь у фіналі взяли команди, які попередньо перемогли в інтелектуальній грі, організованій їхніми факультетами та інститутами, а саме команди: ННІ права – «Корпус «Е»; ННІ економіки, оподаткування та митної справи – «Шайка економістів»;  ННІ обліку, аналізу та аудиту – «Комерсант»; ННІ гуманітарних наук – «Кмітливий голуб»; ННІ інформаційних технологій – «Infractum» та факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції – «Success».

Учасники показали хороші результати, але до фіналу дійшли не всі. Отже, за результатами інтелектуальної гри, турнірна таблиця виглядає так:

І місце – команда «Кмітливий голуб».

ІІ місце – команда «Infractum».

ІІІ місце – команда «Корпус «Е».

За словами переможців, отримати перемогу їм допомогла згуртованість. «Ми просто не могли собі дозволити програти, адже ми І курс спеціальності “журналістика”, наймолодшої спеціальності в університеті і беремо участь у фіналі вперше. Тому, ми зібралися і зробили це», – поділилися враженнями майбутні журналісти України.

Срібні призери припустили, що перемогти їм завадило хвилювання. «Ми перший курс і, напевно, нам завадило хвилювання, а також нестача знань із деяких галузей, проте, друге місце – це хороший результат», –  розповіли учасники команди «Infractum».

У свою чергу, власники «бронзи» точно знають, що стало на заваді їхній перемозі. «Ми беремо участь у грі не вперше і сьогодні зрозуміли, що найкраще знаємо право, а це означає, що з нас вийдуть хороші юристи. Тому, зробили висновок, що потрібно здобути більше знань ще й в інших галузях», – підкреслили учасники команди «Корпус «Е».

Варто зазначити, що інтелектуальна гра «Брейн ринг» щорічна і проводиться в університеті уже понад 10 років.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *