Наукове товариство студентів та курсантів обрало нового очільника

Наукове товариство студентів та курсантів обрало нового очільника

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбулася звітно-виборча конференція Ради наукового товариства студентів та курсантів (НТСК) на якій було обрано нового очільника. Перемогу у виборах здобула студентка 3 курсу ННІ фінансів та банківської справи Єлизавета Михалкова, окрім неї за посаду боролася студентка 2 курсу цього ж інституту Анастасія Гладченко. Захід відвідав проректор з наукової роботи Петро Цимбал.

Новообрана голова НТСК розповіла, що була впевнена у собі, але хвилювання брало верх. «Я дуже нервувала, хоч і була впевнена у своїх силах, бо вже маю досвід головування у Профбюро. Але, оскільки, це нова сторінка у моєму житті, впоратися з хвилюванням було нелегко», – зазначила Єлизавета Михалкова і подякувала студентам, що обрали саме її. «Я вдячна студентам, що підтримали мої плани, які я хочу втілити у життя університету, і що обрали мене. Найперше, що я зроблю – це поїду разом із членам НТСК до дитячого будинку і подарую дітям трохи новорічного дива. А вже з наступного навчального семестру планую заохочувати студентів вступати до наукового товариства та допомагати розвивати їхні наукові проекти», – поділилася планами на майбутнє новообрана голова НТСК.

У свою чергу, Анастасія Гладченко засмучена результатами і вважає, що для перемоги їй не вистачило досвіду. «Напевно, мені не вистачило досвіду і знань, адже я студентка тільки 2-го курсу. Ліза старша і вже була головою Профбюро, вона має досвід як у виборах, так і у науковій діяльності», – припустила кандидат на пост голови НТСК і пообіцяла наступного року знову спробувати свої сили.

Нинішня голова НТСК Тетяна Ярощук відзвітувала про рік своєї діяльності на посаді очільника та передала керування Єлизаветі Михалковій, яку вважає гідною зміною. «Ми втілили у життя всі цілі, які намітили і я вважаю, що наша робота виконана на відмінно. Тепер передаю розвиток наукового товариства у руки Лізи, вона гідна зміна і безумовно зможе провести багато хороших заходів, які вплинуть на розвиток НТСК», – зазначила Тетяна Ярощук і додала, що року головування на посаді достатньо аби реалізувати задумане. «За рік головування людина може втілити всі свої цілі і вже потім йти далі, пробувати себе в іншому напрямку або влаштуватися на престижну роботу», – підсумувала дівчина.

Варто зазначити, що повноцінно очолити НТСК Єлизавета Михалкова зможе тільки з нового року, коли буде підписаний відповідний наказ ректором університету, а до того часу очільником ще буде Тетяна Ярощук.

Завершив захід проректор з наукової роботи Петро Цимбал, який привітав НТСК з новим керівником та закликав присутніх бути чуйними і робити добрі справи. «Вітаю Єлизавету Михалкову, вона очолить і продовжить роботу наукового товариства, але тільки разом ми – сила. У нас є дуже хороші студенти, вони пишуть гідні роботи і я зі своєї сторони буду робити все, щоб заохочувати їх. Будьте чуйними, робіть добрі справи і навідуйте батьків. А наразі ми з вами робимо хорошу справу і пишемо якщо не сторінку, то хоча б рядок історії нашого університету», – підсумував проректор з наукової роботи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *