В університеті провели І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Економіка підприємства»

У Національному університеті державної фіскальної служби України провели І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Економіка підприємства». Конкурсні завдання передбачають наявність у студентів знань у межах нормативних дисциплін циклу професійної підготовки цієї спеціальності. Учасникам було запропоновано тести та практичні завдання.

Участь в олімпіаді взяли студенти ІV курсу, які навчаються за цією спеціальністю.  Двоє найкращих візьмуть участь у ІІ етапі, який уже другий рік поспіль відбувається на базі економічного факультету Національного університету імені Тараса Шевченка.

«Після того, як ми визначимо переможців І-го етапу, ретельно підготуємо студентів до ІІ-го. Наші студенти завжди показують хороші результати, нам є ким пишатися», – зазначила  Ірина Минчинська, заступник завідуючого кафедри з виховної та профорієнтаційної роботи, старший викладач кафедри економіки підприємства.

За її словами, з 2012 року по 2018 рік студенти НУДФСУ привезли чимало нагород. «За 6 років участі студенти привезли до університету 2 Дипломи ІІ ступеня та 4 Диплома ІІІ ступеня, а також Грамоти за найкращі результати з дисципліни «Економіка праці та соціально-трудові відносини»; за креативність виконання завдань та за глибокі економічні знання, оригінальність мислення, можливість втілення пропозицій у виробництво», – підкреслила Ірина Минчинська.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *