Відбувся День відкритих дверей НУДФСУ

Відбувся День відкритих дверей НУДФСУ

22 вересня 2018 року відбувся День відкритих дверей НУДФСУ. До цього заходу активно долучилася і кафедра психології та соціології.

Після реєстрації потенційні абітурієнти спеціальності «Психологія» та «Журналістика» прослухали промову заступника директора ННІ гуманітарних наук Деменка О.Ф., який ознайомив усіх з умовами навчання та правилами вступу до вузу.

Далі з гостями університету продовжили роботу викладачі кафедри української словесності та культури і кафедри психології та соціології.

Професор кафедри психології та соціології Р.А. Калениченко розповів, наскільки професія психолога в сучасному світі актуальна, престижна й популярна, які переваги має людина, що володіє знаннями, навичками та уміннями психолога. Також було продемонстровано витяг з навчального плану з переліком навчальних дисциплін, які майбутні студенти психологи вивчатимуть, аби набути таких властивостей особистості.

Присутні ознайомились з презентацією кафедри психології та соціології. Майбутнім абітурієнтам показали форми проведення навчальних занять, а також тренінги, майстер-класи, курси та гуртки, які вони матимуть можливість відвідати під час навчання. Гості мали можливість оглянути навчально-матеріальну базу вишу та сфотографуватись з керівництвом НУДФСУ.

Для тих, хто зацікавився спеціальністю «Психологія» професор Р.А. Калениченко провів окремо майстер-клас та презинтацію спеціальності.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *