Майстер-клас фізіономіста Олександра Іванова: студенти навчилися бачити людину наскрізь

Майстер-клас фізіономіста Олександра Іванова: студенти навчилися бачити людину наскрізь

У Національному університеті державної фіскальної  служби України відбувся майстер-клас фізіономіста, аудитора, бізнесмена, засновника навчально-дослідного центру United Physiognomics Center Олександра Іванова. Зустріч організувало Наукове товариством студентів та курсантів з метою ознайомлення учасників зустрічі з цією наукою.

Спеціаліст розповів, що завдяки знанню основ фізіономіки, вже з перших хвилин знайомства з людиною, можна зробити висновки про співрозмовника. Він детально описав кожний орган, що знаходиться на обличчі людини та пояснив, що означають рухи, які люди ними виконують. Присутні мали можливість задавати гостю питання, як особистого характеру так і загальновідомого, детально розібрати ситуації із життя відомих людей та зрозуміти, яка робота їм найкраще підходить.

Наприкінці зустрічі,  Олександр Іванов порадив присутнім довіряти тільки собі. «У вас є очі, тому дивіться на світ із широко відкритими очима,  довіряйте в першу чергу собі та своїй інтуїції, слухайте своє серце і тоді ваше життя обов’язково буде успішним», – підсумував фізіономіст.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *