Відбулася церемонія випуску магістрів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту

У Національному університеті державної фіскальної служби України провели урочисту видачу дипломів випускникам-магістрам Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту (ННІ ОАА) за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування», яка акредитована міжнародною професійною організацією СІМА (Chartered Institute of Management Accountants).

Участь у заході взяли члени ректорату, директори Навчально-наукових інститутів, завідувачі кафедр та увесь професорсько-викладацький склад ННІ ОАА на чолі з директором інституту Наталією Мацелюх. Спеціальними гостями церемонії випуску стали заступник голови Державної аудиторської служби України Юлія Солянік, офіційний представник міжнародної професійної організації СІМА (Chartered Institute of Management Accountants) Наталія Вовчук, сертифікований аудитор, юрист, експерт з МСФЗ, член Спілки аудиторів України, член експертної ради тижневика «Головбух» Сергій Рогозний, заступник директора видання «Все про бухгалтерський облік» Тетяна Пирог та протоієрей церкви Святого Миколая Отець Василь Мандзюк.

Ректор університету Павло Пашко привітав випускників із закінченням університету та закликав написати свої побажання щодо майбутнього і через 20 років обов’язково завітати до навчального закладу та згадати їх. «Вам здається, що ось і все, але все тільки починається. Попереду новий етап, де ви будете застосовувати отримані знання. Ви не можете знати ким станете через 10-20 років, бо життя дуже бурхливе та непередбачуване. Проте, сьогодні ви закинете свої побажання у капсулу часу і ми всі разом покладемо її до стіни бажань студентів, а через 20 років ви зобов’язані завітати на зустріч з випускниками і прочитати свої записи», – зазначив ректор і додав: «Ми завжди будемо вам раді! Коли зможете – приїжджайте до нас і дивіться, як змінюється університет та розповідайте, як змінюєтеся ви».

Також, ректор разом із заступником голови Державної аудиторської служби України Юлією Солянік вручили випускникам 97 дипломів (за денною формою навчання) та 66 (за заочною формою навчання), з яких 27 з відзнакою.

За традицією, після отримання дипломів, випускники затанцювали вальс, заспівали Гімн університету та підкинули конфедератки на удачу.

Довідка: Більше фото знайдете тут – https://drive.google.com/drive/folders/1MeSQd-kN-tH-QvZCoFSJSsQ9yRfZvs8t?usp=sharing 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *