День відкритих дверей: вступники обирають спеціальність

Сьогодні у Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) провели День відкритих дверей. Такий захід проводиться з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів із життям університету, напрямами підготовки та спеціальностями закладу вищої освіти.

Участь у заході взяли ректор університету Павло Пашко, проректор з наукової роботи Петро Цимбал, начальник Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Василь Чмелюк, а також професорсько-викладацький склад Навчально-наукових інститутів.

Офіційну частину відкрив ректор університету Павло Пашко. У своєму виступі він наголосив на тих можливостях нашого університету, які отримує кожен студент для навчання та саморозвитку. «Наш університет користується популярністю, адже ми готуємо справжніх спеціалістів, фахівців у своїй галузі. У нас ви можете отримати все, що хочете від студентського життя: якісне навчання, стилізовані навчальні аудиторії, велику кількість різноманітних заходів тощо», – зазначив він.

Відвідати університет приїхали близько 400 потенційних вступників, вони мали можливість поспілкуватися з викладачами та студентами, а також отримати відповіді на запитання щодо майбутньої професії. Крім цього, вступники брали участь в олімпіадах, квестах, відвідували майстер-класи та презентації.

Зокрема, учениця Ірпінського НВК «Школа I-III ступенів – Коцюбинський гуманітарний ліцей» Елеонора Хоптинська вперше відвідала наш навчальний заклад і розповіла, що вже визначилась зі спеціальністю. «Мені сподобалась екскурсія, багато гарних аудиторій. Також я пройшла тренінг зі складання ЗНО з історії, воно здалось мені легким. А взагалі, я вже визначилась зі спеціальністю і обрала «Економіку підприємства», – зазначила вона.

Крім цього, в рамках Дня відкритих дверей відбулося нагородження переможців ІІ Всеукраїнського мистецького конкурсу “Податкова абетка” “Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи”.

Підкреслимо, що НУДФСУ щомісяця проводить Дні відкритих дверей. Університет запрошує вступників побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *