Учасники Міжнародної конференції обговорили актуальні проблеми менеджменту та фінансів

Учасники Міжнародної конференції обговорили актуальні проблеми менеджменту та фінансів

У Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) провели VI Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію «Актуальні проблеми менеджменту та фінансів в сучасних глобалізаційних процесах». Захід організувала кафедра менеджменту Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи (далі – ННІ ФБС).

Участь в міжнародній конференції взяли 185 учасників з 27 навчальних закладів. Серед них представники Університету Генуї (Італія), Опольського державного університету (Польща), Університету Адамас в Колкаті (Індія) та Академії STING (Чехія).

Відкрили конференцію директор ННІ ФБС Михайло Кужелєв, завідувач кафедри менеджменту Микола Гусятинський, завідувач кафедри фінансових ринків Світлана Онишко та завідувач кафедри фінансів ім. Л.Л. Тарангул Мирослава Бедринець, які привітали присутніх і побажали плідної роботи.

Директор ННІ ФБС підкреслив на важливості проведення таких заходів. «В цьому році ми проводимо три міжнародних конференції, і що не менш важливо, всі вони внесені до переліку конференцій, які відповідають вимогам МОН України, а це, безперечно, є досягненням нашого колективу» – зазначив Михайло Кужелєв. Також він додав, що міжнародні науково-практичні конференції об’єднують представників з різних країн світу. «З кожним роком коло учасників розширюється, що свідчить про актуальність обговорюваних питань, а також підвищення іміджу інституту та університету в цілому», – зауважив директор ННІ ФБС.

Пленарне засідання конференції складалося з виступів доповідачів, серед яких:

  1. Анна Олешко, д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту з темою: «Проектний офіс у структурі закладу вищої освіти»;
  2. Аліна Халецька, д.н.держ.упр., професор, академік АЕН України, професор кафедри менеджменту з темою: «Публічне врядування для сталого розвитку в Україні: виклики та перспективи»;
  3. Алла Грушева, к.пед.н., доцент, доцент кафедри менеджменту з темою: «Формування управлінської компетентності майбутнього керівника в закладах вищої освіти»;
  4. Олена Мельник, к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту з темою: «Особливості фінансового менеджменту проектів підприємства»;
  5. Ганна Євтушенко, к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту з темою: «Управлінський та інноваційний аспекти кластеризації як передумови посилення зв’язку освіти з бізнесом».

Продовження роботи конференції відбувалося в рамках 6 секцій, які охопили різні проблемні питання менеджменту та фінансів.

За результатами VI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні проблеми менеджменту та фінансів в сучасних глобалізаційних процесах» опубліковано збірник, ознайомитись з яким можна за посиланням: http://192.168.4.209:8080/jspui/bitstream/doc/3297/1/3517_IR.pdf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *