У НУДФСУ провели Всеукраїнський конкурс «Податківець майбутнього»

У Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) провели II етап Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього». Організував та провів захід Навчально-науковий інститут економіки, оподаткування та митної справи (далі – ННІЕОМС). Захід пройшов з метою пошуку та підтримки талановитих учнів, роз’яснення ролі та значення Державної фіскальної служби України та  популяризації податкової та митної грамотності серед учнів.

Для участі у конкурсі до НУДФСУ завітали учні випускних класів з різних регіонів України. Захід відвідали проректор з наукової роботи Петро Цимбал, директор ННІЕОМС Костянтин Швабій, а також професорсько-викладацький склад інституту.

Відкрив захід проректор з наукової роботи Петро Цимбал, він привітав учасників конкурсу та побажав плідної роботи і наснаги, а також отримати задоволення від гостинності й організації НУДФСУ. «Майбутні студенти! Ви приїхали з різних міст та регіонів. Ми раді бачити всіх у нашому університеті. І хочемо, щоб ви орієнтувалися на наш університет. Ми хочемо бачити вас у стінах нашого університету, бачити вас нашими студентами. Бажаю успіхів, наснаги і всього хорошого»,- зазначив проректор.

Директор ННІЕОМС Костянтин Швабій долучився до привітань Петра Цимбала і також подякував присутнім за те, що завітали до університету. «Дякую, що завітали, хочу побажати вам гідно показати свої знання та, можливо, навіть проявити фантазію. Я бажаю вам отримати задоволення від роботи і, незважаючи на результат, бажаю успіхів і всього найкращого», – підсумував він.

Наприкінці заходу для гостей провели екскурсію університетом та запросили учнів до вступу на навчання у НУДФСУ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *