Відбувся випуск бакалаврів ННІ фінансів, банківської справи

Відбувся випуск бакалаврів ННІ фінансів, банківської справи

У Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) відбувся випуск студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем вищої освіти «бакалавр» (далі – бакалавр) Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи (далі – ННІФБС).

Всього з ННІФБС випустили 229 бакалаврів, з яких 28 випускників отримали диплом з відзнакою, а 201 випускник – диплом звичайного зразка.

Участь в урочистостях взяли ректор НУДФСУ Павло Пашко, Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, проректор з наукової роботи Петро Цимбал, проректор з міжнародної діяльності та інвестицій Дмитро Ковальчук, проректор з адміністративно-господарської діяльності Олександр Фокін, в.о. проректора з питань підготовки кадрів податкової міліції – начальник Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Василь Чмелюк, в.о. проректора з інфраструктури Денис Пудрик, учений секретар НУДФСУ Оксана Ярова, всі директори Навчально-наукових інститутів НУДФСУ, директор Ірпінського державного коледжу економіки та права Оксана Пілевич, а також увесь професорсько-викладацький склад ННІФБС на чолі з директором Михайлом Кужелєвим та його заступниками Антоніною Болдовою і Максимом Житарем. Спеціальними гостями заходу стали засновник-директор «Страхової компанії» у місті Ірпінь Неля Поліш та керівник Ірпінського регіонального відділення «Ощадбанку» Євгеній Федоряка.

Традиційно, розпочав церемонію випуску ректор НУДФСУ Павло Пашко, який підкреслив, що університет дуже любить кожного з випускників та завжди радий бачити їх у своїх стінах. «Дорогі випускники, ми вас любимо. Дівчата – красиві, хлопці – мужні і у кожного тепер свій шлях, але ми завжди будемо раді бачити вас у своїх стінах», – зазначив ректор і додав, що кожний з них від сьогодні почне будувати сім’ю, кар’єру чи країну. «Ми б хотіли, щоб ви будували Україну у якій буде приємно та цікаво жити, у якій ви та ваші діти будете почувати себе впевненими, захищеними та багатими. От ви, як фінансисти, маєте зробити країну багатою. Ми вас любимо, ми у вас віримо і у вас все вийде», – підкреслив Павло Пашко.

У свою чергу, Неля Поліш зізналася, що радіє поповненню спеціалістів на фінансовому ринку. «Я дуже щаслива, що ряди нашого фінансового війська поповнюються такими красивими, енергійними та молодими спеціалістами. Диплом – це ваш вхідний квиток у професію і сьогодні ви переходите на наступний, ще складніший, рівень свого життя. Для багатьох це буде робота, хоча, вчитися доведеться все життя. А робота – це постійне рішення якихось проблем  і чим більшу проблему ви зможете вирішити, тим більша у вас буде заробітна плата», – підкреслила вона.

А керівник Ірпінського регіонального відділення «Ощадбанку» Євгеній Федоряка підтримав сказані слова та побажав випускникам насиченого життя і надійного роботодавця. «Бажаю вам жити яскравим життям, рухатися у правильному напрямку, знайти цікаву роботу та надійного роботодавця», – зазначив він.

Директор ННІФБС Михайло Кужелєв долучився до вітань та побажав зберегти любов до НУДФСУ надовго. «Позаду 4 роки навчання, 4 курси, як 4 пори року, як 4 частини світу. І сьогодні ви знаходитеся тут, у Національному університеті державної фіскальної служби України, у Навчально-науковому інституті фінансів, банківської справи і дуже хочеться, щоб ви зберегли їх у своєму серці якомога довше, бажано назавжди», – сказав директор  ННІФБС і закликав не зупинятися на досягнутому. «Адже диплом магістра дає набагато більше можливостей», – підкреслив Михайло Кужелєв і розпочав вручення дипломів бакалавра.

Після офіційної частини, випускники запустили у небо повітряні кульки, на знак здійснення усіх найзаповітніших мрій та задумів, заклали у капсулу часу, свої плани на майбутні роки, а магістри ННІФБС передали новоспеченим бакалаврам мантію та конфедератку на удачу.

Привітати випускників прийшли учасники Культурно-мистецького центру «Сузір’я», які затанцювали прощальний вальс. Випускники запрошували до танцю один одного, а також викладачів та керівників ННІФБС і НУДФСУ.

Завершилося свято дружнім виконанням Гімну НУДФСУ.

Більше фото за посиланням – https://drive.google.com/drive/u/0/folders/14J3IjXRErcwI-CK-XjWPcRHjdSxWAniB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *