До університету завітав голова Державної податкової служби України Сергій Верланов

До університету завітав голова Державної податкової служби України Сергій Верланов

До Національного університету державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) завітав голова Державної податкової служби України (далі – ДПСУ) Сергій Верланов. Це його перший візит на посаді очільника ДПСУ і саме тому зустріч розпочалася знайомством із життєдіяльністю НУДФСУ.

У заході взяли участь ректор НУДФСУ Павло Пашко, Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, проректор з наукової роботи Петро Цимбал, проректор з міжнародної діяльності та інвестицій Дмитро Ковальчук, проректор з адміністративно-господарської діяльності Олександр Фокін, в.о. проректора з інфраструктури Денис Пудрик, учений секретар університету Оксана Ярова та професорсько-викладацький склад навчального закладу.

Сергій Верланов під час спілкування із працівниками університету заявив, що має колосальні плани на НУДФСУ. «Ми плануємо велике безпрецедентне поповнення штату у Державній податковій службі України. Робити це ми будемо не шляхом звільнення, а шляхом набору нових людей, а саме вчорашніх студентів. Плани у мене грандіозні, і уже у цьому році планую прийняти на роботу 5% випускників», – поділився планами Сергій Верланов та зауважив, що «процес зміни поколінь – процес нормальний і тому підготовка кадрів для ДПСУ є одним із пріоритетних завдань». «На сьогоднішній день, преференцій для кандидатів на посади немає, тому боротьба буде чесною. Однак, ті люди, які провчилися у вашому університеті, який є відомчим для Державної податкової служби України, повинні мати відповідний настрой і підготовку, вони мають продовжувати свою справу і починати свій шлях в органах податкової служби», – підкреслив очільник ДПСУ.

Також, Сергій Верланов попросив ректора НУДФСУ  у наступному навчальному році більше уваги приділити науковій роботі. «Я хочу попросити Павла Володимировича залучати людей, які володіють навиками аналітичної роботи, підхопити актуальні теми, які на сьогоднішній день існують по нашій лінії, і виходити з певними узагальненими пропозиціями щодо шляхів їх вирішення. Тут головне – швидкість. Тому, чим швидкісніші, мобільніші і продуктивніші ми будемо з точки зору науки, тим якіснішим буде наше теперішнє і майбутнє», – підсумував гість і разом із ректором нагородив  кубком, медалями та грамотами студентську збірну НУДФСУ з футболу, яка зайняла ІІ місце у ХVІІІ  Чемпіонаті України з футболу серед закладів вищої освіти.

Крім цього, Сергій Верланов, взяв участь в урочистостях з нагоди випуску студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем вищої освіти «бакалавр» Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи.

Більше фото шукайте за посиланням – https://drive.google.com/open?id=1Hhq_RK15HsTSvbeXZDDiioJZp9PNKBEb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *