У НУДФСУ стартувала вступна кампанія

У НУДФСУ стартувала вступна кампанія

У Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) успішно стартувала вступна кампанія. Протягом дня абітурієнти з усіх куточків України приїжджали до НУДФСУ, щоб подати документи на омріяні спеціальності. Вони стверджують, що кращого навчального закладу не знайти, адже НУДФСУ зачаровує з першого погляду. 

Саме тому, 4 роки назад Марія Наконечна обрала Ірпінський коледж економіки та права, а вже сьогодні подала документи до Навчально-наукового інституту права НУДФСУ. «Коли я обирала коледж для навчання – об’їздила майже всю Київську область і все не те, а коли побачила ваш університет – все стало зрозумілим само собою. Мені подобається тут все: і освітні програми, і ставлення до студентів, і територія, і сучасні аудиторії, а найбільше вразив Культурно-мистецький центр «Сузір’я», де студенти можуть проявити свої таланти. Я такого не бачила у жодному навчальному закладі», – поділилася враженнями майбутня студентка НУДФСУ та додала: «Сьогодні я подала документи на спеціальність право, бо вважаю, що саме у руках юристів процвітаюче майбутнє України».

Батько дівчини, який приїхав її підтримати, зізнається, що на вибір доньки не впливав. «Ми спеціально приїхали аж з Поліського району, який розташований  за 30 кілометрів від зони відчуження і межує із Республікою Білорусь, щоб подати документи до вашого університету. Це вибір моєї доньки і я його поважаю та підтримую», – зауважив Михайло Наконечний.

У приймальній комісії запевняють, що все підготовлено на найвищому рівні і жоден абітурієнт не покидає стіни НУДФСУ без позитивного результату. «Дуже радісно, що до нас приїжджають абітурієнти з різних куточків України. Це говорить про високий рівень нашого університету. Наші фахівці надають кожному з них вичерпні відповіді і тому, всі із задоволенням подають документи до нашого навчального закладу», – розповіла член відбіркової комісії Наталія Ковда.

Зазначимо, що у перший день подачі документів, у НУДФСУ було зареєстровано понад півтисячі абітурієнтів, але як показує показник минулого року, з кожним наступним днем кількість абітурієнтів зростає. 

«Сьогодні до нашого університету подали документи понад півтисячі абітурієнтів і 400 з них на І курс освітньо-кваліфікаційного рівня вищої освіти «бакалавр». Ми задоволені цими показниками, адже це говорить про високий рейтинг навчального закладу. І знаємо, що з кожним днем абітурієнтів буде більше, так показує практика минулих років. Ми раді всім і з нетерпінням чекаємо у нашій великій та дружній родині», – сказала відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Мілімко.

НУДФСУ щиро вітає всіх абітурієнтів і радий бачити у своїх стінах!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *