Студенти університету отримали унікальну можливість вступу на навчання до «Інтершколи» та проходження практики на каналі «Інтер»

Студенти університету отримали унікальну можливість вступу на навчання до «Інтершколи» та проходження практики на каналі «Інтер»

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулася зустріч із керівником служби по роботі з персоналом Інтер Медіа Груп Оленою Шевченко, яка розповіла присутнім про сучасний медіапростір, тенденції й тренди медіадіяльності та журналістської професії. Участь у заході, який організувала кафедра журналістики, української словесності та культури, взяли ректор УДФСУ Павло Пашко, Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, студенти різних спеціальностей, зокрема, майбутні журналісти, викладачі та співробітники навчального закладу.

Під час зустрічі ,гостею було презентовано «Інтершколу», як потужний сучасний медіаосвітній проєкт для творчих людей, які мріють працювати на телебаченні, у нових медіа та кіноіндустрії. Студенти різних спеціальностей отримали можливість взяти участь у відборі творчої молоді для навчання в «Інтершколі» на пільгових умовах. А це – 13 освітніх програм, знайомство з кращими представниками медіаіндустрії та практика в професійних студіях.

Крім цього, було обговорено низку питань щодо налагодження співпраці, серед яких проведення серії майстер-класів журналістами і телеведучими каналу; участь студентів у творчих проєктах; проходження студентів спеціальності «Журналістика» практики на телеканалі «Інтер» та проведення зйомок телепроєктів на університетських локаціях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *