До Університету завітали представники Китайської Народної Республіки

До Університету завітали представники Китайської Народної Республіки

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулася зустріч із радником з торгово-економічних питань Посольства Китайської Народної Республіки (КНР) Лю Цзюнєм та з аташе із податкових питань Чжао Вей. Участь у зустрічі взяли ректор УДФСУ Павло Пашко, Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, проректор з міжнародної діяльності та інвестицій Дмитро Ковальчук, завідувач відділу міжнародного освітнього співробітництва Леонід Осаволюк та заступник директора Науково-дослідного інституту фіскальної політики Сергій Брехов. 

Під час зустрічі було обговорено низку ключових та актуальних питань щодо налагодження співпраці між УДФСУ та Китайською Народною Республікою. Також, гостей ознайомили із діяльністю Науково-дослідного інституту фіскальної політики, головною метою якого є розробка науково обґрунтованих рекомендацій щодо реалізації державної податкової та митної політики, спрямованої на економічний і соціальний розвиток України.

Крім цього, гості із КНР ознайомилися із життям та діяльністю УДФСУ, поспілкувалися із студентами, викладачами та співробітниками навчального закладу.

Нагадаємо, що нещодавно в УДФСУ відбулася зустріч із представниками китайської компанії Huawei Ukraine, а саме із директором департаменту по роботі з ключовими клієнтами підрозділу корпоративного сектора Huawei в Україні Олегом Сеньковим та начальником відділу по роботі з партнерами Huawei Ukraine Чеп Джипін.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *