В Україні з’явилося перше студентське сестринство «Kappa Delta Phi» і уже підписано Меморандум про співпрацю із УДФСУ

В Україні з’явилося перше студентське сестринство «Kappa Delta Phi» і уже підписано Меморандум про співпрацю із УДФСУ

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) підписав Меморандум про співпрацю з першим в Україні студентським сестринством «Kappa Delta Phi» (KDF). Презентація організації відбулася саме у стінах навчального закладу. Участь у зустрічі взяли керівництво УДФСУ, професорсько-викладацький склад, співробітники, курсанти та студенти навчального закладу. Також, на захід Спеціально були запрошені засновниця Академії ділових манер та комунікацій Аліна Скибинська, яка розповіла присутнім про стиль та види іміджу, і засновник соціально-психологічного проекту VoPsych Володимир Хоменко, який окреслив можливості дівчат ХХІ століття.

Як стало відомо, ідея створення та досвід функціонування організації запозичені у США, але максимально пристосовані до українських реалій і менталітету. Сестринство має свою штаб-квартиру, великі плани, амбітні цілі та чимало проектів для реалізації. Адже, головна мета сестринства – об’єднати проактивних студенток 1-4 курсів, щоб спільно розвиватися та змінювати світ до кращого.

Дівчата стверджують, що сестринство – це у першу чергу відповідальність та дисципліна. У них є чіткі правила членства, розпорядок дня, відповідальність за свій напрямок роботи і, навіть, штрафні санкції.  Наразі у сестринстві всього 8 учасниць, 3 сестри старшого рангу та 5 – меншого. Всього, за структурою організації, сестер має бути 50, 14 з яких – постійно проживають у штаб-квартирі. І саме сьогодні дівчата офіційно запросили всіх охочих стати частиною унікального і єдиного в країні студентського об’єднання «Kappa Delta Phi» (KDF).

Більше інформації можна знайти за посиланням @kdf_sorority

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *