Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської та німецької мов

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської та німецької мов

У рамках декади кафедри сучасних європейських мов Університету державної фіскальної служби України 27 листопада 2019 року був проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови та німецької мов.

Серед 41 учасника, які взяли участь у заході, були студенти та курсанти  

І- ІІ курсу з усіх навчально-наукових інститутів університету. З вітальним словом та побажанням успіху і перемоги до учасників звернулася к.пед.н., доцент, завідувач кафедри сучасних європейських мов Онучак Л.В.

Програма олімпіади передбачала виконання тестових завдань рівня B1 з аудіювання, читання, лексики та складання комунікативного повідомлення в межах запропонованої тематики. Роботи учасників оцінювались відповідно до розроблених критеріїв для кожного з виду завдань і максимальна сума балів становила 100. Завдання були укладені не лише з метою визначити найкращих, а й активізувати усі вміння та навички учасників задля бездоганного  виконання поставленого завдання і тим самим виявити фонові знання студентів,  що є цінним досвідом  з точки зору практичного використання мови у різних аспектах.

За результатами І Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови перемогу здобули:

І місце – Олександр Хавхун (студент групи МПБ-19-1);

ІІ місце – Іванова Катерина (студентка групи КБ- 19-1) ;

ІІІ місце – Устименко Тимофій (студент групи МПБ-19-1).

 

За результатами І Всеукраїнської студентської олімпіади з німецької мови перемогу здобули:

ІІ місце – Ільчук Наталія (студентка групи ПБК- 19-8) ;

ІІІ місце – Шпанчук Богдана (студентка групи ФБД-19-2).

Як показує багаторічний досвід, проведення олімпіад з іноземних мов підвищує мотивацію студентів, підсилює змагальну складову освітнього процесу, сприяє популяризації вивчення іноземних мов серед студентів університету, готує їх до успішного спілкування на міжнародному рівні.

Щиро вітаємо переможців та маємо надію, що наші студенти гідно представлять Університет державної фіскальної служби України на ІІ  етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *