Олімпіада з англійської мови для абітурієнтів «Крок у майбутнє»

Традиційно викладачі кафедри сучасних європейських мов 30 листопада 2019 року провели Олімпіаду з англійської мови для абітурієнтів «Крок у майбутнє», яка дуже гармонійно влилася в програму «Дня відкритих дверей» університету загалом. Проведення олімпіади  завершило низку різноманітних заходів в рамках декади кафедри.

Метою олімпіади було: визначення рівня знань з англійської мови у майбутніх вступників, ознайомлення потенційних студентів з надбаннями та здобутками кафедри, занурення учнів у студентське середовище, а саме: написання лексичного та граматичного тесту, прослуховування актуального тексту, обговорення англійською мовою тем сьогодення.

Перед початком проведення оцінки знань студентів з вітальним словом звернулася завідувач  кафедри сучасних європейських мов Онучак Л.В., яка наголосила на актуальності вивчення іноземних мов в сьогоденних реаліях. Особливе місце серед іноземних мов займає китайська мова, яку наші студенти можуть опановувати в сучасних аудиторіях кафедри. З цікавістю студенти переглядали презентаційний ролик про університет та оглядали «китайську» аудиторію.

У цьому році учасниками олімпіади була рекордна кількість абітурієнтів – 50. Географія учасників також розширилася. Участь в Олімпіаді брали не лише учні Ірпеня, Приірпіння, Києва, але й були учасники з Волинської, Дніпропетровської, Сумської та Вінницької  областей.

Солодкою родзинкою олімпіади було чаювання в невимушеній атмосфері. Частуючись печивом з чаєм, абітурієнти мали можливість спілкувалися, обмінюватися і ділитися досвідом, знайомитися, обговорювати плани на майбутнє щодо вступу до вищого закладу освіти.

Після проведення підсумків було оголошено переможців. Оскільки абітурієнтів було багато і зріз знань проводили у трьох аудиторіях кафедри, відповідно переможці були у кожній групі. Перше місце здобули Фень Олександра (Гімназія № 172 «Нивки»), Ганько Вікторія (Гімназія № 172 «Нивки»), Юрченко Вікторія  (Ірпінська СЗОШ № 12), Рекунчак Іван (Ірпінська СЗОШ № 17), Боярчук Софія (Ірпінська СЗОШ № 17), Білий Данило (Бучанська СЗОШ № 5), Томченко Ярослав (Бучанська СЗОШ № 5), Діогенова Єлизавета (Ірпінська СЗОШ № 12), Алімов Арсеній (Ірпінська СЗОШ № 17), Бедерман Данило (Ірпінська СЗОШ № 17). Друге місце посіли такі абітурієнти: Пірнач Нікіта (Ірпінська СЗОШ № 17), Білоконь Аліна (Ірпінська СЗОШ № 12), Шаклак Павло (Шаргородська районна гімназія), Комарова Юлія (Ірпінська СЗОШ № 12), Матвєєва Ірина  (Ірпінська СЗОШ № 17). Всі решта учасників посіли почесне третє місце.

Дуже зворушливо  проходила лотерея з символічними, але  вкрай необхідними призами, а саме – необхідним шкільним приладдям.

Випускники шкіл залишилися задоволеними та враженими красотою нашого вишу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *