Студенти та курсанти не перестають робити добрі справи і вкотре подарували гостинці вихованцям дитячого будинку

Студенти та курсанти не перестають робити добрі справи і вкотре подарували гостинці вихованцям дитячого будинку

З нагоди Дня Святого Миколая Чудотворця та наближення новорічних і різдвяних свят, студентський ректорат Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) провів у навчальному закладі благодійну акцію направлену на допомогу дітям-сиротам та дітям з вадами фізичного і розумового розвитку із дитячого будинку у місті Боярка.

Студентський актив відвідав Спеціалізований обласний будинок дитини, щоб влаштувати свято та подарувати трішки новорічної казки дітям, які залишилися без батьківської любові. До акції долучилися небайдужі студенти з усіх Навчально-наукових інститутів УДФСУ та Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, а також громадська організація «Освітній простір». Також, у поїздці взяли участь студентський ректор Дмитро Пшеничко, завідувач відділу організації виховного процесу та соціальних питань Лариса Снігир та її заступник Лариса Нікітіна.

Працівники та студенти, які відвідали дитячий будинок, познайомилися та поспілкувалися з чудовими щирими дітьми, а також із директоркою дитячого будинку та персоналом і вручили подарунки. Дітки отримали чимало необхідного, зокрема, підгузки, дитяче харчування, вітаміни, солодощі, фрукти, засоби гігієни, розвиваючі ігри та багато іншого.

Варто відмітити, що візит у дитячий будинок нікого не залишив байдужим і спонукав робити ще більше хороших справ, а благодійні акції стали вже доброю традицією для студентів та курсантів УДФСУ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *