Павло Пашко відзвітував за рік роботи

Павло Пашко відзвітував за рік роботи

В Університеті державної фіскальної служби України відбулася Конференція трудового колективу, де присутні заслухали та оцінили звіт ректора Павла Пашка за черговий рік діяльності. Він розповів про основні досягнення закладу вищої освіти у минулому році та озвучив головні виклики, які стоять перед університетом та колективом у новому році.

За словами ректора, навчальний заклад активно розвивається та продовжує приваблювати нових студентів. «У нас все гарно і все покращується! Це якщо коротко», – розпочав жартома ректор, після чого озвучив увесь звіт. 

Підкреслимо, що вся робота була спрямована на вдосконалення змісту освіти; впровадження систематизованої системи управління університетом; проведення заходів щодо оновлення внутрішньої нормативної бази діяльності університету відповідно до оновлених ЗУ «Про освіту» та «Про вищу освіту»; інтенсифікацію наукових досліджень; розвиток міжнародного співробітництва; співпрацю із роботодавцями; впровадження новітніх технологій; створення умов, за допомогою яких студенти здобувають якісну освіту та отримують достатні сучасні знань і навички для подальшої успішної кар’єри висококваліфікованого фахівця. 

Детальніше ознайомитися із звітом можна на офіційному сайті університету!

Після затвердження звіту ректора, трудовий колектив заслухав та затвердив звіт Марини Кітченко про діяльність та успіхи первинної профспілкової організації. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *