Зустріч з «Inter Media Group»: нові можливості для студентів УДФСУ

Зустріч з «Inter Media Group»: нові можливості для студентів УДФСУ

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулася зустріч з HR-директором телеканалу «Інтер» Оленою Шевченко та журналісткою, телеведучою, викладачкою Інтершколи та ведучою програми «Ранок з Інтером» Анастасією Даугуле. Під час заходу було підписано Угоду про співпрацю компанії «Inter Media Group» та УДФСУ з метою розвитку студентства. Організувала захід кафедра журналістики, української словесності та культури Навчально-наукового інституту гуманітарних наук.

Участь в заході взяли Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, директор ННІ гуманітарних наук Геннадій Христокін, завідувач кафедри журналістики, української словесності та культури Наталія Зикун, заступник завідувача кафедри журналістики, української словесності та культури Олена Калита, викладачі, студенти та курсанти УДФСУ. 

Під час зустрічі Анастасія Даугуле провела майтер-клас, під час якого розповіла присутнім про особливості роботи в сфері медіа, важливі критерії розвитку кожного, як особистості та те, як правильно представити себе в публічній площині. Вона наголосила на важливості окремих критеріїв, які допомагають кожному гідно представити себе публіці, в кадрі чи під час звичайного спілкування. «Для того, щоб представити себе в публічній площині, важливо враховувати декілька моментів, серед яких зовнішній вигляд, вимова, наголоси, дикція, голос. Над цим потрібно постійно працювати та удосконалювати», – розповіла телеведуча і закликала присутніх розвивати свої здібності та мислення, збільшувати словниковий запас, читати, покращувати своє ораторське мистецтво, щоб мати змогу донести будь-яку інформацію більш яскраво та якісно. Також вона запросила кожного, хто цікавиться медіа сферою, спробувати себе в Інтершколі.

Після майстер-класу HR-директор телеканалу «Інтер» Олена Шевченко зазначила про подальшу співпрацю компанії «Inter Media Group» та УДФСУ. Сторони підписали Угоду про співпрацю, яка дає додаткові можливості розвитку студентів університету, а саме проходження стажування чи практики на базі «Inter Media Group»

УДФСУ дякує представникам «Inter Media Group» за перспективи розвитку для студентів в сфері медіа та сподівається на плідну співпрацю! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *