Відбулися ІІ змагання з орієнтування у приміщенні. Їх присвятили коханню

Відбулися ІІ змагання з орієнтування у приміщенні. Їх присвятили коханню

          В Університеті державної фіскальної служби України відбулися ІІ відкриті змагання з орієнтування в приміщенні, які присвятили Дню Святого Валентина. Захід організував та провів ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації спільно із Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Святошинського району міста Київ за сприяння спортивного клубу ZELESTA.

          Мета заходу – популяризація здорового способу життя та проведення профорієнтаційної роботи серед учасників змагань. Завдання – відвідати контрольні пункти, що обладнані на місцевості в заданому напрямку, вибирати призму КП, встановлену в центрі надрукованого на карті кола, яка відповідає легенді КП та зафіксувати своє рішення.

          Участь у змагання взяли 183 учасники із 7 областей України та міста Київ, які змагалися у 22 командах. Зазначимо, що серед учасників також були студенти УДФСУ та Ірпінського державного коледжу економіки та права. Зауважимо, що вік учасників змагань складав від 6 років до 50+.

          Нагадаємо, що І змагання відбулися рік тому та уже стали хорошою традицією і цього року зібрали значно більше учасників.

          Вітаємо переможців та бажаємо нових перемог!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *