Студенти відстояли землю, що належить університету

Студенти відстояли землю, що належить університету

Студенти Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відстояли землю, що належить навчальному закладу, влаштувавши мирний мітинг під стінами Ірпінської міської ради. Вони підготували низку плакатів із гучними гаслами та разом із ректором Павлом Пашком прийшли до мерії перед початком сесії міської ради, де нібито хотіли проголосувати за будівництво на цій ділянці літнього кінотеатру. Студентам ж така ідея влади не сподобалася, тому що вони чекаю на парк та фонтан у вигляді книги, тому, прийняли рішення відстояти те, що належить УДФСУ, а значить і їм.

До них вийшов перший заступник голови міської ради Олександр Маркушин та запевнив, що питання знято із порядку денного та більше підніматися не буде. Він зауважив, що на цій ділянці буде побудовано сквер із фонтаном і закликав студентів долучитися до цього процесу. Аби запевнитися у правдивості його слів, представник міської ради запропонував студентам та ректору відвідати сесію.

Керівництво університету  переконалося, що у навчальному закладі вчаться найкращі студенти і дякує кожному за небайдужість.

Разом – ми сила!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *