Відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів ННІ фінансів, банківської справи

Відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів ННІ фінансів, банківської справи

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи (далі – ННІ ФБС). Участь в заході взяли ректор УДФСУ Павло Пашко, проректори, директор випускаючого інституту Михайло Кужелєв та професорського-викладацький склад навчального закладу.

Почесними гостями урочистостей стали український державний діяч, Перший Прем’єр-міністр незалежної України Вітольд Фокін; виконуючий обов’язки мера м. Ірпінь Андрій Літвінов; керівник напряму просування послуг бюджетними організаціями Київського головного регіонального управління АТ КБ «ПриватБанк» Анна Новохат;  засновник та Голова Правління страхової компанії «Престиж», доцент кафедри фінансів Національного університету «Києво-Могилянська Академія» Євгеній Бридун; доцент УДФСУ Андрій Гмирін; член організації «Українські жінки в ООН» та засновниця громадського руху «Жіночий Альянс Розвитку» Олена Джадалла.

Урочистості з нагоди випуску розпочалися з вшанування хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні. Після цього магістрів привітав ректор Павло Пашко, директор випускаючого інституту Михайло Кужелєв та почесні гості заходу, які висловили щирі побажання успіху кожному та надію на їх щасливе майбутнє.

Після того, як гості привітали випускників зі святом, сталася ще одна визначна подія – ректор Павло Пашко вручив Вітольду Фокіну значок Почесного професора УДФСУ і мантію та розпочав церемонію вручення дипломів випускникам.

Отримавши дипломи, випускники, не порушуючи традицій, проголосили клятву на вірність УДФСУ та заклали капсулу часу, яку зможуть відкрити через 20 років на зустрічі випускників. Також вони танцювали вальс, заспівали Гімн університету і підкинули конфедератки на удачу.

Вітаємо студентів з отриманням дипломів та бажаємо не зупинятися на досягнутому, йти до своєї мети й бути гідними звання магістр!

Більше фото за посиланням https://drive.google.com/drive/u/3/folders/1002K5ebyEGFWv4kVu5fYw5JpY7vAMKyF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *