Студенти УТВ “СВІТ” візьмуть участь у зимовій Сеньйоріаді-2020

Студенти УТВ “СВІТ” візьмуть участь у зимовій Сеньйоріаді-2020

Студенти університету третього віку “СВІТ” (далі – УТВ), який 5-й місяць успішно функціонує на базі Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ), візьмуть участь у зимовій Сеньйоріаді-2020, яка відбудеться у Польщі.
Проводжати спортсменів зібралася уся велика університетська родина таи представники Ірпіньської міської ради. Так, підбадьорюючі та настановчі слова студентам сказали директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Артур Горбовий, директор Навчально-наукового інституту реабілітації та спеціальної фізичної підготовки Ігор Малинський, проректор з інфраструктури УДФСУ Денис Пудрик, в.о. Ірпінського міського голови – сектретар Ірпінської міської ради Андрій Літвинов та депутатка міськради Віолетта Кременчук.
Окрім спортсменів із УТВ “СВІТ”, участь у Сеньйоріаді-2020 візьміть студенти УТВ з Одеси, Луцька та Дніпра. Загалом до Польщі на змагання з’їдуться учасники із 13 країн світу. Усі вони змагатимуться у таких видах сорту, як катання на лижах, біг на лижах, скандинавська ходьба, спуск з гори на скатах та метання сніжок у снігову бабу.
По завершенню Сеньйоріади-2020 на учасників чекає пізнавальна екскурсія містом.
Варто зазначити, що Сеньйоріада – це спортивні змагання для студентів УТВ у якій ірпінська команда візьме участь вперше.
Бажаємо студантам успіхів і найвищих перемог!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *