В Університеті провели День відкритих дверей

В Університеті провели День відкритих дверей

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – Університет) провели День відкритих дверей, який має на меті ознайомлення майбутніх абітурієнтів із життям Університету, напрямами підготовки та спеціальностями навчального закладу, особливостями вступу, а також інформування гостей про організацію практик, стажувань та можливостей працевлаштування.

Участь у заході взяли Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, проректор з питань підготовки кадрів податкової міліції – начальник Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – Факультет) Василь Чмелюк, відповідальний секретар Приймальної комісії Альона Мілевська, директори Навчально-наукових інститутів (далі – ННІ), а також професорсько-викладацький склад Університету.

Спочатку майбутні студенти пройшли реєстрацію у холі Університету, потім ознайомилися з основними «кроками» під час вступної кампанії, отримали вичерпну інформацію про навчальні плани, зміст та форми підготовки фахівців різних спеціальностей та спеціалізацій. Крім цього, під час заходу гості могли звернутися до представників консультаційно-довідкового центру з питань прийому, щоб отримати відповіді на питання, які їх цікавлять.

Після основної частини, гості відвідали локації, на яких кожен Навчально-науковий інститут та Факультет проводили різноманітні заходи, а саме:

  1. ННІ права – тренінг «Стоп-булінг»;
  2. ННІ економіки, оподаткування та митної справи – майстер-клас «Податкова клініка»;
  3. ННІ обліку, аналізу та аудиту – математика без проблем: підготовка до ЗНО;
  4. ННІ фінансів, банківської справи – інтелектуально-розважальна гра «Фінансова монополія» та фінансовий турнір;
  5. ННІ інформаційних технологій – демонстрація програми Cisco, презентація роботи 3D принтера та дрона, а також квест «Програмісти – це сьогодення та майбутнє»;
  6. ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації – відкрите тренування з бойового самбо;
  7. ННІ гуманітарних наук – квест «2020-рік Європи в Україні», пресконференція «Розкриваємо секрети журналістської майстерності», демо-версія тренінгу «Сучасні психотехнології у спілкуванні», лекція-діалог «Кар’єрна специфіка професії психолога», інтерв’ю «Сучасний медіапростір: прекрасне і потворне», а також проведення пробного ЗНО з історії України;
  8. Факультет – інтерактивна гра «Правоохоронці – найважливіша професія у державі», практичне заняття  «Збір та розбір АК-47 та ПМ-9мм», а також показові виступи СК «Легіон».

Варто зазначити, що Дні відкритих дверей в Університеті відбуваються щомісяця, приходьте і переконайтеся в унікальності навчального закладу! 

Шукайте себе на фото за посиланням

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *