І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансова безпека»

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансова безпека»

19 лютого 2020 року в  Навчально-науковому інституті фінансів, банківської справи Університету ДФС України  відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансова безпека» серед здобувачів вищої освіти ІІІ-V курсів.

Організатором та відповідальною за проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади була кафедра фінансових ринків на чолі з д. е. н., професором, Заслуженим діячем науки і техніки України, завідувачем кафедри – Світланою Василівною Онишко.

У олімпіаді взяли участь 14 здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи.

З привітальним словом та побажаннями успіху і перемоги до учасників звернулися д.е.н., професор кафедри фінансових ринків Юлія Михайлівна Коваленко,  к.е.н., доцент, заступник завідувача кафедри фінансових ринків з наукової та профорієнтаційної роботи Людмила Миколаївна Богріновцева, к.е.н., доцент, координатор студентського наукового гуртка кафедри фінансових ринків «Лідер» Юлія Юріївна Вергелюк та к.е.н., доцент кафедри фінансових ринків Катерина Павлівна Побоча.

Учасники повинні були вирішити конкурсне завдання, яке включало 3 блоки: І – тестовий (20 тестів), ІІ – практичний (1 завдання) та ІІІ – творчий. Максимальна кількість балів, яку могли отримати учасники – 100 балів.

За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінансова безпека» перемогу в олімпіаді здобули:

І місце – Дудник Лілія Романівна (група ФМД-19-1);

ІІ місце – Ясентюк Анастасія Сергіївна (група ФБД-17-2);

ІІІ місце – Михайленко Вікторія Вікторівна (ФМД-19-2).

Переможці набули права представляти наш Університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансова безпека», що відбудеться 1-3 квітня 2020 року на базі Черкаського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи».

Вітаємо учасників та бажаємо успіхів переможцям у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансова безпека»!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *