Було проведено конкурс по представленню методичних розробок на тему: “Податки – це легко!”

Було проведено конкурс по представленню методичних розробок на тему: “Податки – це легко!”

Студенти-консультанти НПЛ_ЮК_УДФСУ зайняли почесне ІІ місце на конкурсі по представленню методичних розробок на тему: “Податки – це легко!”, чому вони безмежно раді.

Даний захід проводився в рамках проекту Інноваційні методики викладання в правопросвітній діяльності ЮК для школярів середньої ланки ЗОШ, як частина проекту «Посилення регіональної та міжсекторальної співпраці юридичних клінік Київщини», автором якого є ЮК Право і практика м. Біла Церква, який реалізовується за кошти Міжнародного фонду Відродження та підтримки  Асоціації юридичних клінік України.

Запропонована методична розробка містила чітко сформований та систематизований план тренінгу:

– вступну частину, направлену на побудову комунікаційного зв’язку з цільовою аудиторією для кращого засвоєння викладеного матеріалу;

– основну частину, в якій містились положення про виникнення податків, їх ключове значення та особливості пов’язані з їх збиранням і закріпленням. Для кращого засвоєння викладеної інформації було представлено декілька відео та розроблено ігри з використанням інтерактивних методик викладання в право просвітницькій діяльності;

– заключну частину, яка містила положення по узагальненню матеріалу та отриманню зворотнього зв’язку.

Даний тренінг за обсягом складав 45 хв, тобто був розрахований на шкільний урок для дітей середньої ланки ЗОШ.

На підсумок хочеться подякувати всім тим, хто сприяв проведенню даного заходу та був присутній на ньому, щиро віримо, що майбутні зустрічі та конкурси будуть ще більш цікавішими, тому слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустите їх!!! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *